Σχεδιασμός και κατασκευή φαρμακείουΟι κύβοι σε διαφορετική διάταξη είναι και πάλι μέρος της προσέγγισης του σχεδιασμού μας, όταν μιλάμε για το W-Cubes. Με φινίρισμα επιφανειών σε ματ χρώματα ή σε απομίμηση ξύλου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε ιδέα ανακαίνισης φαρμακείου. Το λευκό συμπληρώνει τα άλλα χρώματα και δίνει αυτό την όψη καθαριότητας και υγιεινής που ένας πελάτης επιθυμεί να βρει σε κάθε φαρμακείο. Οι χρωματικοί τόνοι είναι αρκετά ευχάριστοι για να λειτουργήσουν ως η κατάλληλη διαμόρφωση για τα προϊόντα που θα τοποθετηθούν επάνω τους.

Ο χώρος για διαφήμιση νέων προϊόντων είναι ένα μεγάλο μέρος σε κάθε φαρμακείο και η ανακαίνιση του φαρμακείου σας θα μπορούσε να περιλαμβάνει την ανάγκη για κάποιο επιπλέον χώρο. Η γόνδολα W – Lefkipi έχει ως στόχο να συνδυάσει τη λειτουργικότητα των τυπικών προβολών με εκείνη ενός πάνελ με οπίσθιο φωτισμό. Το σύστημα ευνοεί την αποτελεσματική χρήση του χώρου, τόσο του εσωτερικού ( με ράφια ) όσο και το εξωτερικού του φαρμακείου σας ( με διαφημίσεις μεγάλου μεγέθους ). Ο φωτισμός λειτουργεί ως οπτική καθοδήγηση για κάθε πιθανό αγοραστή, παρουσιάζοντας τα προϊόντα του φαρμακείου σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .

άποψη από το εσωτερικό φαρμακείουΗ φιλικότητα προς κάθε πιθανό αγοραστή που εισέρχεται φαρμακείο σας θα πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα κατά την κατασκευή ή ανακαίνιση του φαρμακείου, η οποία περιλαμβάνει νέο εξοπλισμό φαρμακείου. Οι αγορές για τα φαρμακευτικά προϊόντα μπορεί μερικές φορές να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία , και η συνεχόμενη ορθοστασία μπορεί να ενοχλήσει κάποιον πελάτη και να τους κάνει να θέλουν να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ευτυχώς, η W – Filtis ενσωματώνει ένα κάθισμα, επιτρέποντας στους πελάτες σας να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά πριν συνεχίσετε την αναζήτησή τους. Ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί τη βάση αυτού του επίπλου, το οποίο είναι σε θέση να ενσωματώσει πολλαπλές λειτουργίες: τυπικά ράφια, φωτιζόμενη οθόνη και ένα κάθισμα με μαξιλάρια.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μετακινούμενα ή σταθερά έπιπλα, επιτρέποντάς να εξετάσετε πολλές πιθανές κατευθύνσεις για την ανακαίνιση του φαρμακείου σας. Ενώ η κινητικότητα σας προσφέρει τη δυνατότητα να παίξετε με τη διάταξη πιο συχνά, τα στατικά έπιπλα προσφέρουν μια πιο στιβαρή εμφάνιση. Ότι κι αν επιλέξετε για να συμπληρώσετε το πρόσφατα ανακαινισμένο φαρμακείο σας, θα στηρίζεται στην ποιότητα, την ασφάλεια και την ομορφιά των επίπλων μας, καθώς και την συνολική απόδοση του εξοπλισμού φαρμακείου μας.